Onpas

IMG_0681pmIk gaf daarnet de kat naar haar voeten omdat ze op de rand van de zetel zat.

Omdat dat te gevaarlijk is.

De totaal onredelijke paniek wordt er niet minder op.

Integendeel.

Het lijkt wel alsof het me nu eender waar kan overvallen.

Te pas en te onpas. Meestal te onpas.

Ik zie kinders wegspoelen door rioolputjes. Hun armen, benen en nekken in onnatuurlijke hoeken bij het spelen. Vreemden op straat met hartaanvallen. Neerstortende straaljagers. Elektrocuties. Ontvoeringen.

Constant moet ik mezelf inhouden om het niet uit te schreeuwen.

Mezelf zie ik nooit iets overkomen.

Behalve dan volledig zot worden.

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Martien schreef:

  eng, heel eng vind ik dat! Ik hoop zo dat je binnenkort terug ‘in proportie’ kan voelen

  Like

 2. Inge schreef:

  Je zit precies in de verkeerde film. Wegzappen! Hoop mee met jou en vele anderen dat alles snel weer goed voelt…

  Like

 3. Natasja schreef:

  ik hoop zo dat die enge dromen en gekke, enge gevoelens vlug weer normaal en zelfs leuk worden! Dikke knuffel!!!!

  Like

 4. Johan Van Holderbeke schreef:

  Sterkte, goeie moed, alle goeds!!! XXX

  Like

 5. Adrian schreef:

  Mocht je zot worden, weet ik nog een plek waar ze je kunnen helpen, in heel mooie, rustige omgeving, en met een gezin in de buurt wat je vaak op zou zoeken. Momenteel ligt er sneeuw, en is het ca. -10 (maar dat kan ook helpen je hoofd koel te houden), maar de zon is wel vandaag voor het eerst weer hoog op de gebouwen gezien in de stad (en dat helpt iedereen positief te zijn).
  Je moet er helaas wel voor vliegen (maar ik beloof je dat ik niet naast je zal gaan zitten en enthousiast zal zijn over veel turbulentie, zoals die keer naast die vrouw die vliegangst bleek te hebben), en het kan zijn dat gesprekken in het Noors gevoerd worden (dan kan ik wel vertalen voor je), maar binnenkort kan ik je dan ook een baby om te knuffelen langsbrengen….
  Maar eerlijk is eerlijk, liefst zie ik je hier een keer onder andere omstandigheden langskomen… Hou je taai!

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s