Songbird

on

Ik heb al eens laten vallen dat ik aan het zingen was. Voor mij persoonlijk telt zingen als therapie die evenwaardig is aan een sessie bij de psychologe. Zonder afbreuk te doen aan die sessies. Maar het doet verdorie zo’n deugd om m’n keel vollenbak open te zetten en daarbij ook nog eens iets schoons te produceren.

Het is te doen bij Forest Voices. We zijn met z’n dertienen een klein maar krachtig koor, waaronder zelfs moeders en dochters. De Zwaluw telt de jaren reeds af tot ze ook mee kan doen. Het is alleen de vraag of ze dat over tien jaar nog steeds cool genoeg vindt.

Ondertussen hadden we al een klein concertje op een klein cultuurprijsuitreikinkje, de eerste keer dat ik mee zong zonder partituren. We hadden gelijk een aantal fans en besloten dat het misschien tijd wordt om visitekaartjes te laten maken.

Binnenkort is er ons slotconcert, voor echt. Gisteren repeteerden we voor het eerst nog snel wat nieuwe liedjes. Take me to church van Hozier bijvoorbeeld. En Rosa, de Latijnse versie van Mia van Gorki. Oh, en David Bowie. En Lady Gaga. En Adèle. En iets Fins. En iets Russisch. En zo.

Allen daarheen!

affiche_koor_2015.jpg wordt weergegeven

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. yosando schreef:

  allé zeg, dat wist ik niet, zal inderdaad voor wat ‘ontluchting’ zorgen, zo eens goed kunnen singen en shouten – succes met het optreden!

  Like

 2. Johan Van Holderbeke schreef:

  Ik kan jammer genoeg de affiche niet zien… 😦 Maar ik vrees dat het toch moeilijk zou zijn om er bij te zijn. Maar ik kan je heel goed begrijpen hoe zingen heel therapeutisch kan zijn. Dat ervaar ik ook zo vaak … en vaak zo… ZING ZE !!!

  Like

  1. K10K schreef:

   Hoezo, je kan de affiche niet zien? Dan moet ik eens bekijken wat er misgelopen is.

   Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s