Kwebbeltekenen

IMG_1622pmAls ik later groot ben dan ga ik keiveel en keiluid zingen en dan ga ik op een podium staan en dan gaan er allemaal lichten op mij schijnen en dan gaat iedereen naar mij luisteren en dan ga ik de allerbeste zinger zijn en dan ga ik winnen en dan mag ik overal gaan zingen en dan ga ik de hele dag zingen en dan ga ik een beker winnen en – hier deze tekening is al voor jou – en dan als ik op het podium sta dan ga ik ook dansen en dan ga ik alle jaren van ballet gedaan hebben en dan ga ik ronddraaien zoals een echte ballerina en – waar is mijn rood kleurtje? – en ik ga dat allemaal doen terwijl ik aan het zingen ben en dan ben ik echt wel de beste zinger en danser en dan win ik alle bekers en ook nog medailles en – luister je eigenlijk wel mama? – en dan ga ik die allemaal in een kast zetten met glas ervoor en dan ga ik een bediende hebben die die bekers en die medailles elke dag opblinkt en – ik ben echt iets keimoeilijks aan het tekenen hoor – en mama jij mag dan ook naar mij komen kijken als ik aan het dansen ben en als ik aan het zingen ben en jij moet dan op mij stemmen en dan mag jij ook eens mijn beker vasthouden en mijn medailles aandoen en als je wil mag je ook mijn bediende lenen want ik ga dan toch nog in uw huis blijven wonen en dan ga ik elke dag zingen en ook als ik op reis ga – oei ik ben iets vergeten te tekenen – als ik op reis ga dan ga ik ook zingen en dansen en misschien ook al mijn bekers meenemen en…

Live verslaggeving van de ‘tekenende’ Zwaluw tussen 19u40 en 19u41.

Ik heb verdorie rap moeten typen.

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anoniem schreef:

  ja da ken ik, heb hier ook zo’n praatwaterval!

  Like

 2. Joke schreef:

  Dromen mag, he…

  Like

 3. Johan Van Holderbeke schreef:

  😀

  Like

 4. Heidi schreef:

  Schitterend!
  Vooral de bediende die je mag lenen ;o).

  Like

  1. K10K schreef:

   Die vond ik ook geweldig 😀

   Like

 5. Greetje schreef:

  WAAAAAAAAAAAA

  Like

 6. Lise schreef:

  Zalig toch, zo’n fantasie 🙂

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s