Ruimte

on

Vandaag mocht ik als vrijwilliger nog eens een dagje meedraaien op het werk. En deugd dat dat deed! Ik durf nu echt wel zeggen dat ik klaar ben om weer aan het werk te gaan. De psychiater is het gelukkig met me eens. Vanaf half mei als ik me echt niet kan inhouden, maar liefst begin juni. Na een paar weken werken neem ik dan weer vrijaf om te evalueren, om dan na de zomer hopelijk voor lange periode terug te keren.

Ik kijk er naar uit. In december vond ik een maand thuisblijven al belachelijk lang. In januari en februari moest ik toegeven dat het bijlange niet zo belachelijk was en ik veel meer tijd en ruimte nodig had. In maart ging het beter maar had ik vooral nog veel rust en recuperatie nodig. En nu in april komt de trein de donkere tunnel eindelijk uit. Schoorvoetend, tijdelijk en halftijds. Om niets te overhaasten. Ik kreeg en krijg nog steeds de ruimte om mijn eigen weg terug te zoeken.

Nu, vandaag was wel geen representatieve dag. Zo’n in flight space call met een astronaute in het ISS, dat gebeurt ook bij ons niet elke dag.

IMG_20150423_140546pm

Het was uiteraard een geweldig geslaagde dag, ook al stond ik uiteindelijk een presentatie te geven en leerlingenpresentaties te modereren, terwijl ik eigenlijk dacht om als vrijwilliger vooral wat badges uit te delen ofzo. Maar nee, ik mocht mij meteen vollenbak laten gaan. Ze kennen me daar goed.

De hartelijke, soms zelfs emotionele verwelkomingen en de groene petit-beurre taart, dat gaf natuurlijk allemaal een heerlijk welkom-terug gevoel.

Nu nog een paar weekjes geduld en dan is’t voor echt!

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. natasja schreef:

  Geweldig. Blij te horen dat er weer licht aan het einde van de tunnel is!

  Like

 2. Inge schreef:

  joehoe!

  Like

 3. Valerie schreef:

  Super! Zo’n fijne ervaring is een extra opsteker!

  Like

 4. Mieke schreef:

  Vooral die groene koekjestaart heeft het gedaan , denk ik ;-). Welcome back!

  Like

 5. Joke schreef:

  Leuk dat je ervan genoten hebt en kan uitkijken naar het volgende stapje.

  Like

 6. Anoniem schreef:

  super van je!

  Like

 7. Elke schreef:

  Super, echt super!!!!

  Like

 8. Johan Van Holderbeke schreef:

  We duimen en bidden dat het verder voorspoedig verloopt…

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s