SinuPressie

Het gevoel van malaise. Geen blijf met mezelf weten. Willen slapen, dutten, wegkruipen onder een deken. Nergens goesting in. Tranende ogen. Het was er weer. Samen met barstende koppijn.

Ik was niet zo erg in paniek als de vorige keer. Een terugval mag. Maar verontrusting was er toch wel. Nog een week voor ik weer aan de slag ga. Ik was toch niet onbewust aan het hervallen om niet terug te ‘moeten’? Dat zou absurd zijn, want ik kijk er net keihard naar uit om terug mee te draaien. Ontzettende schrik hebben om te hervallen zou natuurlijk wel een self fulfilling profecy kunnen worden.

Maar gisteren namiddag drong het opeens door, bij het lijdzaam en lijdend toezien op getimmer aan een nieuw kippenhok. De zakdoeken waren plots op en de pijn drukte meer en meer achter mijn ogen. Ik zat zo in depressiemodus dat het niet eens bij me was opgekomen dat het misschien ook wel eens iets anders kon zijn.

Ik loop dus al een paar dagen rond met een onnozele sinusitis.

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. elkefranchois schreef:

  Oef en Oef. En haha 🙂

  Like

 2. Kathleen schreef:

  Snel beterschap, het nut van sinussen heb ik ook nooit begrepen behalve veel last 😉

  Like

 3. Anoniem schreef:

  Vlugge en voorspoedige beterschap.

  Like

 4. Martien schreef:

  ben ik even blij dat jij een sinusitus hebt 🙂

  Heel veel succes en plezier volgende week, ik heb het gevoel dat jij echt voldoening vindt in je job dus ik duim keihard dat je lichaam deze herstart ook zal toelaten

  xxx
  Martien

  Like

 5. Joke schreef:

  Veel en snelle beterschap toegewenst zodat je toch nog even kan rusten en met een uitgerust lichaam kan starten aan de uitdaging.

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s