Fort

De Eskimo ontsnapt even. De eerste vakantiedag en de gelukzak mag al op kamp. We hopen wel dat ie niet gesmolten is tegen zaterdag. Er werd hem bij aankomst alleszins meteen een waterpistool in de handen geduwd.

En weg was ie!

20150701_140826pm

We zijn fan van de themakampen van Koning Kevin. Vorig jaar gingen ze allebei, met een vriendje omdat het toch wel spannend was, zo’n onbekend kamp. Toen de Eskimo de beschrijving van dit kamp hoorde, moesten we hem meteen inschrijven. Zelfs al kent hij er dit jaar niemand.

Ze krijgen vier dagen om hun kampplek om te bouwen tot een verstevigd fort. Wanneer we hem zaterdag komen halen, zullen we voorbereid zijn op hinderlagen, slotgrachten en dichtgetimmerde keldergaten. Die moeten we één voor één overwinnen, voor we onze zoon weer mee naar huis krijgen.

Fort op Slot!

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Johan Van Holderbeke schreef:

  😀

  Like

 2. Anoniem schreef:

  Leuk zeg!

  Like

 3. Liesbeth schreef:

  Cool!!!!

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s