Centrumpark

Het begon eigenlijk al met dat magische moment van de vlinder die uit de courgettebloem kroop. Had ik iets sneller gewerkt, dan was het vlinderjulienne geweest, maar gelukkig was ik afgeleid.

Ik was verwonderd, overweldigd door een gevoel. Het is terug, de pure emotie. Sprankjes geluk sijpelen weer binnen. En met al dat gevoel komt er ook weer goesting en energie binnen, zoals het voornemen om te starten met skaten. Ondertussen ben ik al een keer stevig gevallen met de skates en ben ik na drie dagen nog steeds overal stijf. Al kan dat samen met de blauwe plekken ook van de wildwaterbanen in Centerparcs komen.

Centerparcs was een laatste minuut beslissing. We wilden weg, met ons vier. Niet ver, gewoon weg. We zonderden ons af van de wereld die voor de zoveelste keer in shock was.

Ik kon er van genieten, ondanks het nieuws, de menigte, de minigolf, het drukke programma, de hoge glijbanen, de platte commercie. Ondanks alles. Op de een of andere manier vond ik mijn centrum terug, mijn ik.

Dat had ik nu nooit durven verwachten van een dertien-in-een-dozijn vakantiepark.

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. oooh, wat klinkt dat heerlijk! ik herinner me mijn “wedergeboorte” ook nog als gisteren…

  Like

 2. Anoniem schreef:

  super nieuws!!!

  Like

 3. yosando schreef:

  Toch een topvakantie dus, ik hoop dat je verder gelukjes kan (her)ontdekken.

  Like

 4. Kathleen schreef:

  Gewoon even genieten kan deugd doen

  Like

 5. Johan Van Holderbeke schreef:

  😀

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s