Welkom

De Eskimo en de Zwaluw, ze hebben het soms hoog in hun bol. Ze zitten ook Hoog in mijn bol. Zo hoog dat ik er over moet schrijven om niet te verdrinken in trots. Maar soms ook zo hoog dat ik m’n Laagtes weer tegenkom. En ook daar moet ik wel eens wat over kwijt.

De Eskimo is negen winters oud. Hij houdt meer van sneeuw dan van zon en zou het liefst de hele dag een bonten kap op houden. Zacht voor zijn gevoelige oren en vel, nepbont voor zijn gevoelige hart. Het zou hem wellicht helpen om zijn Noorden niet kwijt te geraken.

De Zwaluw is zeven Ethiopische zomers oud. Ze houdt van sneeuw maar meer van zon en zou het liefst de hele dag in haar blootje rondlopen. Rondhuppelen, vrij en schijnbaar onbezorgd maar hunkerend naar warmte, naar haar Zuiden.

Samen zijn we de perfecte chaos.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anoniem schreef:

  En wat met herfst en lente… die ‘vervelende’ tussenseizoenen…

  Like

  1. K10K schreef:

   Ik ben zelf op en top herfst, mijn Beer is meer lente 😉

   Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s