Jurk

on

In mei heeft de Zwaluw haar feestweekend.

Op zaterdag is er het bewuste Grootwordingsfeest met de vriendjes van haar oude school. Het thema is Indianen, we kozen al een totem voor haar en hebben er vertrouwen in dat het een geweldige dag gaat worden met een tocht en opdrachten en een vleugje magie. Een dag waarna ze ‘nooit meer klein genoemd mag worden’. Ze herinnert zich het Grootwordingsfeest van de Eskimo als een grootse gebeurtenis en kijkt er enorm naar uit. Maar sssst, ze weet nog helemaal niets van de details.

En op zondag is er dan het Lentefeest met de familie, thuis. Eenvoudig, maar wel met sjieke kleren voor de kleine – pardon GROTE – juffrouw. We keken daarnet al eens naar de stijl die we uit zouden gaan.

Ik dacht aan zoiets:

Stoer. Kleurrijk. Niet al te conventioneel. Ook achteraf nog te dragen.

De Zwaluw echter, die had eerder zoiets in gedachten:

Ik verdenk haar ervan dat ze ook gelijk wil trouwen ofzo.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Natasja dillen schreef:

  Hihi. Yinthe had eerst ook een kleedje op het oog waarvan ik wist dat ze het nooit meer zou aandoen. Gelukkig is ze in de winkel van gedachte veranderd. June had alles in de eerste winkel op 5 min. Voordelig qua tijd en zeker qua budget. Nu nog schoenen…

  Like

 2. Anoniem schreef:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Like

 3. Johan Van Holderbeke schreef:

  🙂

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s