Adios

Het lukt me niet meer. Hoe goed ik me ook voel na m’n nieuwe start, ik kan er niet meer over schrijven. Er zijn teveel partijen, ik schreef het al. In feite ligt het al gevoelig als ik schrijf hoe gelukkig ik ben. En als ik nu zou schrijven hoe ellendig moeilijk het is geweest om weer te gaan werken, hoe de hele scheiding verloopt, hoe de vier kinders onderling akkederen, waarom het nu eigenlijk zo sneltrein goed gaat tussen het Lieflief en ik, tja, dan ga ik een hele hoop mensen ongerust, verdrietig, kwaad of gewoon ongemakkelijk maken. Vooral die vier opgroeiende zielen, die wil ik echt wel buiten schot houden.

Op zich zou ik me sterk kunnen opstellen en met veel bombarderie verkondigen dat we met ons zes sterk genoeg in onze schoenen staan om alle vooroordelen en roddels naast ons neer te leggen. Maar zo werkt het niet. Ik ben er gewoon de persoon niet naar om geen rekening te houden met alle gevoeligheden binnen en buiten ons gezin.

Dus stop ik voorlopig met schrijven. Hier dan toch. Waarschijnlijk begin ik binnen afzienbare tijd elders nog eens opnieuw, maar dan nog anoniemer, zodat niemand zonder mijn medeweten of toestemming mijn verhaal kan traceren tot bij de kinders en hun partijen.

De webwinkel die ik aan het bouwen ben, cadeaucoucy.be , daar mag u gerust wel eens binnenspringen voor een babbel. Vergeet voorlopig wel uw helm niet, want het is er nog een werf.

Er gaat daar ook een contact e-mailadres komen, dus wie toch echt graag die nieuwe blog – als die er komt – wil volgen, mag het me via dat kanaal laten weten. Ik kies dan zelf, puur op aanvoelen, of u binnen mag of niet. Niets persoonlijks, gewoon een inschatting van hoe dicht of juist hoe ver u van ons af staat.

Ik weet wel dat u het allemaal begrijpt.

En u weet wel dat ik ontzettend dankbaar ben voor alle reacties en steun die ik hier heb gekregen.

Dus is het hierbij adios.

Misschien tot later.

Misschien ook niet.

 

 

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Johan Van Holderbeke schreef:

  Hopelijk wel tot later.

  X

  Johan

  Like

 2. Anoniem schreef:

  Goede keuze, ik begrijp je beweegreden heel goed. Het ga jullie goed 😊

  Like

 3. Inge schreef:

  tot schrijfs! x

  Like

 4. Veerle schreef:

  Bedankt dat je ons al die jaren hebt laten meegenieten, dat je heel oprecht en open geschreven hebt over al je zorgen en je gevecht. Ik ben oprecht blij dat je nu gelukkig bent maar ik snap ook dat dit allemaal heel gevoelig ligt. Blijven schrijven vooral voor jezelf. Veel succes, geluk en liefde in alles wat je nog onderneemt! xx

  Like

Laat gerust een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s